Kompleksi Pelincë

Pelince

Pelince

Pelince

Pelince

Pelince

Pelince
Telefoni: +389 (0) 72 314 506

Restoranti është me kapacitet prej 120 vendesh. Në restorant mund të shërbeheni me të gjitha llojet e pijeve, ushqimeve, skarë, sallatë, gjella të gatuara, bukë shtëpi, bzrek.

Në përbërje të restorantit ka 10 dhoma dyshe për qëndrimin me banjë private dhe dush.

Mirë se vini në hotel restorantin Pelincë, ku ju do të shërbeheni nga personeli i mrekullueshëm!