Piceria La Vita

Mosha Pijade, Qendra Tregtare Suma, Kumanovë
Telefon: +389 (0) 78 999 994
lavita@yahoo.com
Facebook
Vend i qetë ku mysafirët mund të kënaqen në ushqim të shijshëm përherë, ambijent të këndshëm dhe shërbim të pandalshëm. Këtu mjshtrit e picave bëjnë picat më të shijshme, makarona dhe specialitete të tjera. Piceria “La Vita” ka kënd për fëmijë për ata vizitorë që vijnë me fëmijët e tyre.

Orari i Punës
E diel – E shtunë: 08:00 – 24:00