Biana Trade

Biana trade
Tel.: +389 (0) 31 475 170
Facebook
Fabrika e këpucëve Biana Trade është themeluar në vitin 1993 si një pionier në industrinë e këpucë të Maqedonisë.

Themeluesi i kompanisë është z Srecko Stoilkovski i cili është një udhëheqës me përvojë në shoemaking. Ai fitoi një diplomë universitare në Beograd, Serbi.

Kompania fokusohet në prodhimin e këpucëve të grave, çizme, sandale dhe për përdorim të përditshëm.

Kompania operon në hap me kohën dhe tendencat e reja. Zbatimi i një markë e njohur e tregtisë, Biana çon trendet në tregun e brendshëm dhe të huaj.

Kompania ka 70 punëtorë të kualifikuar.

Këpucë të bëra nga Biana Tregtisë janë bërë nga materiale të kualitetit të lartë natyrore me shuallin e ngulitur anatomike dhe ortopedike që ofrojnë rehati ndërsa veshur dhe janë të ndërtuara me eko-natyrore ngjitës, i sigurt për të përmbushur ndonjë standard.

Prodhimi në Biana Tregtisë është i organizuar në pesë faza:
Modeling – Prerje – Përhapja – Rigging – Paketimi

Produktet e Biana Tregtisë kanë gjetur vendin e tyre në tregjet e huaja. Produktet mund të gjenden në Serbi, Bosnjë, Kroaci, Bullgari, Shqipëri, Mal të Zi, Danimarkë, dhe Itali.