Kësmet

Kësmet
11-Tetori, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 70 333 785

Përveç se është vend I mrekullueshëm që të kënaqeni me ushqim tradicional, darkë, apo disa pije, tavernë Kësmet ofron edhe mundësi për rezervime dhe furnizime me ushqim. Me lokacion në rr. 11-Tetori në afërsi të qendrës së qytetit, ky vend i qetë mund të përmbushë pritjet e shumë vizitorëve.

Orari i Punës
E hënë – E diel: 08:00 – 24:00