Zafir

Zafir
Ilindenska pa nr., Kumanovë
Telefon: +389 (0) 31 416 400
http://www.zafir.com.mk
Facebook
Kënaquni me torta të shijshme, ëmbëlsira dhe ëmbëlsira tjera nga Zafir, apo vetëm ndaloni për një kafe në atmosferë relaksi.

Orari i Punës
E diel – E shtunë: 08:00 – 24:00