Kush Jemi Ne

VisitKumanovo.com është një projekt i Departamentit për Planifikim Strategjik dhe Zhvillim Ekonomik Lokal e Komunës së Kumanovës. Projekti u realizua në bashkëpunim me vullnetarë nga Korpusit të Paqes të Shteteve të Bashkuara, Regan Scott dhe Monica Pizzia, të cilët me vetëmohim dedikuar kohën dhe njohuritë e tyre në krijimin e këtij portali web informativ.

Objektivi i projektit është promovimi dhe prezantimi i komunës së Kumanovës për vizitorët e mundshëm, vendas ose të huaj. Projekti është me karakter jo-fitimprurëse.

Nëse ju do të donte për të marrë pjesë në këtë projekt, ju lutemi të kontaktoni Departamentin për Planifikim Strategjik dhe Zhvillim Ekonomik Lokal e Komunës së Kumanovës.