Hotel Mimoza

Hotel Mimoza Hotel Mimoza Hotel Mimoza Hotel Mimoza Hotel Mimoza Hotel Mimoza
Rruga Nikshiçka, pn, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 413 232, +389 (0) 31 451 112
http://hotelimakedonija.com.mk/en/Hotel/45/Hotel-Mimoza-Kumanovo

Hotel Mimoza gjendet 2 km nga qendra e qytetit në lagjen Goce Dellçev, 100 metra nga rruga për Shën Nikollë dhe Banja e Kumanovës.

Hotel Mimoza ofron mundësinë të kënaqeni në komoditetin e plotë dhe ambient shtëpiak. Kuzhina jonë disponon me mjeshtër të përgatitur për të përmbushur shijen tuaj.

Personeli ynë i kualifikuar është gjithmonë në dispozicion. Hapsira për konferenca është në dispozicion për takime të mëdha dhe ngjarje grupore.