Ekskluziv Bastion

Exclusive Bastion
Biljanovska pa nr., Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 411 141
exclusivebastion@gmail.com
Facebook
Ekskluziv Bastion ofron mundësi për organizimin e të gjitha llojeve të festimeve, dasma, koktej ahengje, apo ditëlindje, duke i bërë të paharruara me shërbim cilësor, ushqim kualitativ dhe atmosferë të këndshme.