Hotel Bella Donna

Hotel Bella Donna

Hotel Bella Donna

Hotel Bella Donna

Hotel Bella Donna

Hotel Bella Donna

Hotel Bella Donna
Rruga Bogdanski Gucman, nr. 17, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 430 434
Facebook
Hotelot Bella Dona gjendet 1 km nga qendra e qytetit, në rrugën për Shën Nikollë.

Mysafirët mund të akomodohen në një nga shtatë dhoma dykrevetëshe dhe dy apartamente të banimit. Të gjitha dhomat janë të pajisura me ajër te kondicionuar, TV kabllore, telefon, internet, mini bar, banjë moderne dhe ballkone.

Ajo ka një hapësira parkimi të shënuar për mysafirët në hotel dhe restorant.