Axhi Trajko Restorant

Adzi Trajko
Ilindenska 21, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 75 509 481
mejoma_kompani@yahoo.com
Facebook
Axhi Trajko Kumanovë shërben ushqime tradicionale maqedonase në atmosphere të ngrohtë, relaksuese me muzikë tradicionale dhe shërbim kualitativ.

Orari i Punës
E hënë – E diel: prej ora 08:00 – 01:00