Eliba

Eliba
Polygon Jugo Fer, JNA, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 478 484
Facebook
“Ju do të dini kur ju provoni!”

Eliba Restoranti ofron ambienti të frikshëm me një oborr. Ne të shërbejë pizza, entrees, dhe lloj-lloj pije dhe kafe. Eliba gjithashtu ka luajë për fëmijë zona-të vërtetë një vend për mysafirët tanë për t’u çlodhur dhe të gëzojnë ushqimin e tyre.

Mund të organizojnë partitë apo festimet për deri në 100 njerëz.

Orari i Punës
E hënë – e diel: 08:00 – 24:00