Burektorja Aleksandra

Revolucioni i Tetorit pa nr., Kumanovë
Tel.: +389 (0) 78 445 933

Vend i njohur të ndaloni për byrekë të shijshëm dhe prodhime tjera të ngrohta në furrë.

Orari i Punës
E hënë – E diel: 06:00 – 15:00