Reklama Ëmbëltorja

Reklama
Marshall Tito 27, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 70 740 840

Ëmbëltorja më e vjetër e qytetit me kualitet dhe shërbim të lartë.

Orari i Punës
E hënë – E diel: 07:00 – 24:00