Kobra

Kobra
Ivo Llolla Ribar 58, Kumanovë
Telephone: +389 (0) 71 366 010
kobraveki@yahoo.com
Facebook
Kobra, tavernë me kuzhinë tradicionale maqedonase, është vend i shkëlqyeshëm të ndalosh për darkë apo disa pije. Me lokacion në afërsi të qendrës së qytetit, ky vend ofron sallata, skarë, peshk dhe çmime të pranueshme.

Orari i Punës
E hënë – E enjte: 08:00 – 24:00
E premte – E shtunë: 08:00 – 01:00
E diel: 10:00 – 24:00