Roma Paris Restorant

Rim Paris
Brigada e III-të Maqedonase 54, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 415 800
hotelrimparis@yahoo.com
http://www.restoranrimparis.com.mk

Ky restorant ekziston qysh prej më shumë se 18 viteve. Roma Paris organizon çdo lloj të ahengjeve, takime biznesi dhe ngjarje të tjera. Kapaciteti i restorantit është 250 persona.

Orari i Punës
E hënë – E diel: 09:00 – 24:00