Hotel Harmonia

Hotel Harmonija Hotel Harmonija Hotel Harmonija Hotel Harmonija Hotel Harmonija Hotel Harmonija
Rruga 1, pn, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 416 383, +389 (0) 75 211 860
http://www.hotelharmonija.mk/
Book now on Booking.com!

Hotel Harmonia është themeluar në vitin 2010 dhe ndodhet vetëm 3 km nga qendra e Kumanovës dhe 8 km nga kalimi kufitar Tabanocë. Hoteli është i lokuar paralel me autostradën E-75.

Ky hotel mysafirëve të tyre ju garanton komfor dhe çdo gjë të nevojshme për një qëndrim të mrekullueshëm turistik apo biznesi.

Në afërsi të Hotel Harmonisë është kisha e Shën Gjergjit në fshatin Nagoriçan i Vjetër , që daton nga shekulli 13-të. Nga këtu ju mund të shkoni dhe vizitoni Observatorin Kokino, e cila është njohur nga NASA.