Batko Gjorgjija Restoranti

Batko Gjorgjija
Brigada e III – të Maqedonase pa nr, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 76 499 916
hotelrimparis@yahoo.com
Facebook
Birraria “Batko Gjorgjija“ ofron zgjedhje të madhe të ushqimit dhe pijeve. Muzikë LIVE çdo ditë. Kapaciteti – 150 persona.

Orari i Punës
E hënë – E diel: 10:00 – 24:00