Grimi Ëmbëltoren

Grimi
Ilindenska 82, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 550 889, +389 (0) 77 763 559
slatkarnica_grimi@yahoo.com
Facebook
Ëmbëlsira dhe pasta për shitje dhe bërë me porosi, dekoratë profesionale për çdo rast është në dispozicion.

Orari i Punës
E hënë – e diel: 09:00 – 21:00