Stara Baba Cana

Stara Baba Cana
Partizanska 3, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 411 900, +389 (0) 78 379 995
Facebook
Një prej markave më të vjetra në qytet, Stara Baba Cana gjithmonë ofron ushqime tradicionale të përgatitura nga kuzhina e Maqedonisë. Ejani dhe shikoni për veten tuaj cilësinë e ushqimit tonë!

Orari i Punës
E diel – e enjte: 08:00 – 24:00
E premte – e shtunë: 08:00 – 01:00