Monumenti i Josip Broz Titos

Tito
Monumenti i Josip Broz Titos është monument në Kumanovë, për nderë të Mareshalit të ish-Jugosllavisë Josip Broz Tito. Monumenti është vendosur në anën veriperëndimore të Sheshit që mbanë emrin e tij Josip Broz Tito. Monumenti ishte një iniciativë e Shoqatës së qytetarëve që respektojnë veprën dhe karakterin e Josip Broz Titos, dhe ishte vendosur në vitin 2006.