Hotel “Home of Hunters”

Hunters

Hunters

Hunters
III Makedonska Udarna Brigada pn, Proevce, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 452 773

Hotel “Shtëpia e Gjuetarëve” është e vendosur në Proevce vetëm minuta nga Qendra e Kumanovës.

6 rehatshme, dhoma themelore janë në dispozicion për mysafirët me çmime të arsyeshme.

Prona është e vendosur në afërsi të një gjykata park, pishinë dhe tenisi. Ekziston edhe një restorant që shërben ushqim të shijshëm maqedonase.