Boss Cevli

Boss CevliBoss Cevli

 

 

 

 

 

 

Tel.: +389 (0) 31 421 322
Facebook
Themeluar dhe në pronësi nga Svetlana Gjorgjijevska në vitin 2003, Boss Cevli ka 20 të punësuar. Boss Cevli prodhon dhe shet grave këpucë, çizme, sandale dhe, si dhe këpucë lëkure e burrave. Blerësit do të gjeni koleksionet e fundit me çmime të fabrikës dhe shitjet e modeleve të vjetra me çmime të reduktuara.