Kej Bar

Shëtitorja Kej, Kumanovë

Pushoni pas rekreacionit të sportit dhe freskohuni në Kej Bar, që gjendet në afërsi të fushave të tenisit në parkun Kej në Kumanovë.

Orari i Punës
E hënë – E diel: 08:00 – 24:00