City Burger

Boris Kidriç 7, Kumanovë
Facebook
Shpejtë dhe me çmime të përballueshme “City Burger” ofron sanduiçe të shijshme, tosta, hot dog apo qebapë.

Orari i Punës
E hënë – E diel: 08:00 – 24:00