Ëmbëltorja Rafaella

Rafaela
Revolucioni i Tetorit, Kumanovë
Mosha Pijade 45, Kumanovë
Telefoni: +389 (0) 31 550 692
http://rafaela.com.mk/

Rafaella punon prej vitit 1999 dhe është një e arritur kreative si shkak i përvojës, shkathtësisë, përkushtimit dhe këmbënguljes së stafit punues, para se gjithash i entuziazmit për diçka të re në qytetin tonë.
Rafaella është vend romantik ku mund të kaloni moment të bukura me shoqëri me ëmbëlsirat më të bukura dhe tortat në qytetin tone. Vend, ku në atmosferë të këndshme mund të përkujtoheni në shijen e vjetër dhe të bukur të ëmbëlsirave… profiterola, krofne princ, ëmbëlsira…torta të çokollatës, të frutave, shije të llojllojshme të mueseve dhe pastave, si dhe të pini kafenë më të shijshme të mëngjesit…
Rafaella është edhe vend në të cilin do ti gjeni edhe tortat festive për martesë , ditëlindjeve me dekorime të bukura, me shijen e vjetër të bukur të shtëpisë që momentet tuaja festive do ti bëjë të paharruara…
Rafaella, ajo është një familje e madhe, ekip prej profesionistëve, që ju nuk i shikoni, por që çdo ditë punojnë që ju të ndiheni mrekullueshëm tek ne…

Orari i Punës
E hënë – E diel: 08:00 – 22:00