Tek Baxho

Shëtitore Kej, Kumanovë

Nuk e din ku e ke kokën
nuk e din ku për 1- maj
nuk e din ku e ke burrin
nuk e din ku i e pantoflat
nuk e din ku ta fshehësh letrën për përshkrim
nuk e din kolegu ku ti ka blerë këpucët
por…
nuk e din ku të hash… Baxho e din!

Qëndroni për sandviçë të shijshme dhe ushqim të shpejtë.