Tusevski Shoes

TusevskiTusevski

 

 

 

 

 

 

 

 

Tel.: +389 (0) 31 427 707

DPT Tushevska Eric LLC – Prodhimi industrial i këpucëve për 22 vjet, e pranishme në tregun e brendshëm. Kompania jonë tani ka 193 punonjës dhe ne kemi një prodhim ditor prej 700 çifte, ose rreth 200,000 deri në 210,000 palë këpucë në vit. Ky është një nga parametrat kryesore të veprimit tonë të suksesshëm në prodhimin e këpucëve. Që nga viti 2000, ne kemi partneritet me Eno të Gjermanisë, dhe deri më tani ne kemi punuar edhe me Eno – partner italiane.

Shumica e prodhimit tonë të brendshëm është një program i dimrit e çizme të lartë dhe të ulët (burra, gra, dhe fëmijë), të cilat janë të papërshkueshëm nga uji dhe të bërë nga materiale natyrore.

Përveç tregut të brendshëm, produktet tona janë shitur në Serbi, Bosnjë dhe Hercegovina, Mali i Zi dhe Sllovenia. sallë ekspozite jonë është e vendosur në qendër të qytetit të Kumanovës, Square New Jugosllavi.