DSM Ortopedika

DSM
Tel.: +389 (0) 31 444 244
http://www.dsm-ortopedika.com
Facebook
Prodhimi i DSM-Ortopedika e fabrikës së këpucëve anatomik fëmijëve është themeluar në vitin 1995, gjendet në Kumanovë. Qëllimi ynë është për të ndihmuar prindërit në përzgjedhjen e duhur të këpucëve për të dashurit e tyre, fëmijët, për të ndihmuar në zhvillimin e duhur të këmbëve të fëmijëve dhe për të shmangur efekte anësore të tilla si këmbët e sheshtë, lakim të këmbëve, si dhe zhvillimin e parregullt e muskujve në këmbët. Këpucë janë prodhuar në një standard të caktuar nga kompania dhe secila palë është inspektuar për të siguruar cilësi të lartë. Rekomanduar nga kirurgët ortopedike të lartë në Maqedoni.

Këpucë anatomike e fëmijëve nga DSM-ORTOPEDIKA janë:

1. anatomike – Brendshme përbëhet nga një jastëk të butë dhe jastëk anatomik që lejojnë zhvillimin e duhur të këmbëve të fëmijëve.

2. fleksibël – i vetëm është fleksibël dhe të butë në mënyrë që të lejojë zhvillimin e natyrshme e sistemit muskulor dhe këmbëve të fëmijëve.

3. Easy – Me rëndësi të madhe është që këpucët e fëmijës tuaj të lehtë të parandaluar zhvillimin e parregullt. Këpucët tona janë të lehtë për të vënë në dhe për të hequr.

4. Nxitja – Me ndihmën e jastëk anatomike dhe thembra fleksibël qendrat e këmbëve të fëmijëve janë të stimuluara për zhvillimin e shteg.

Për të mësuar më shumë, ju lutem vizitoni faqen tonë zyrtare http://www.dsm-ortopedika.com dhe na ndiqni në Facebook – ДСМ – Ортопедика.

Këpucë mund të gjenden në madhësive të ndryshme.