Bella Donna Restorant

Bella Donna
Branko Bogdanovski-Gucman 17, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 430 434
Facebook
Bella Dona ofron zgjedhje të madhe të ushqimit të shijshëm, duke përfshirë sallata, pica dhe specialitete tjera maqedonase. Shijoni ushqimin tuaj në një atmosferë të relaksuar me shërbim cilësor dhe staf miqësor. Bella Donna ofron mundësinë për të organizuar lloje të ndryshme të festimeve – dasma, ditëlindje dhe tubime të tjera.

Orari i Punës
E hënë – E diel: 10:00 – 24:00