Versus

Versus
Revolucionit i Tetorit, Kumanovë
Tel.: +389 (0)
Facebook
Versus është restoranti që gjendet menjëherë afër sallës së sportit në Kumanovë. Ky local ofron kombinim të specialiteteve dhe ushqimit internacional që gjithmonë është e pregatitur e freskët. Në të premten dhe të shtunën, Versusi është lokacioni i shkëlqyeshëm për ahengje të natës për të rinjtë në Kumanovë.