Lejdi Shoes

Tel.: +389 (0) 78 388 167

Prodhimi i femrave këpucë lëkure të modës. Fabrication të rendit, trillim përshtatur, dhe trillim i bazuar në imazhin. Aftësia për të rregulloje ngjyrën dhe shpërndarjen me postë.