Queen Burger

Proletarja e Parë 3, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 78 335 333
Facebook
“Queen Burger” është diçka krejtësisht e re dhe e ndryshme. Dallohet nga të tjerat me ate që ka meny më të pasur, ofron shpërndarje pa pagesë në Kumanovë dhe organizon festime të ditëlindjeve me kapacitet prej 50 vendeve.

Orari i Punës
E hënë – E premte: 07:00 – 23:00
E shtunë: 08:00 – 24:00
E diel: 14:00 – 22:00