Restoranti Pallas

Palas
Kozjaçka pa nr, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 452 222, +389 (0) 78 204 187
restoranpalace@yahoo.com
Facebook
Restorant Pallas gjendet në dalje prej Kumanove, në rrugën për Shën Nikollë. Ky restorant ka sale dhe pajisje modern me dy nivele me atmosphere të këndshme dhe kapacitet prej mbi 540 mysafirëve. Pallas ofron meny të klasit të parme specialitete të llojllojshme. Këtu mund të organizohen dasma, festime të ndryshme, seminare.