Food Revolution

Fud Revolushën
Sheshi Marshall Tito 1, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 454 540
revolutionkumanovo@gmail.com
Facebook
Food Revolution gjendet në qendrën e qytetit të Kumanovës, në sheshin “Marshal Tito.“ Ky restorant ofron kuzhinë të mrekullueshme ndërkombëtare me zgjedhje të madhe të sallatave, supave, para hajeve, haje kryesore, desertë dhe pije. Provo ushqim të shijshëm, ose ndalo për kafe në Revolution caffe!

Orari i Punës
E Diel – E Enjte: 08:00 – 24:00
E Premte – E Shtunë: 08:00 – 01:00