Prado

Prado
Shën Kirili dhe Metodi 1, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 430 100, +389 (0) 77 567 724
Facebook
“Prado” është një restorant I mrekullueshëm internacional që gjendet vetëm disa minuta nga qendra e Kumanovës. Menyja ofron specialitete të ndryshme duke përfshirë supa, sallata, ushqim deti dhe pica.

Orari i Punës
E diel – E shtunë: 08:00 – 01:00