Kompleksi Etno Fshati “Timçevski”

Etno Selo

Etno Selo

Etno Selo

Etno Selo

Etno Selo

Etno Selo
Komuna Nagoriçan i Vjetër
Tel.: +389 (0) 76 487 749
http://www.etnoselo.com.mk
contact@etnoselo.com.mk

Etno Fshati “Timçevski” ofron vizitorëve një përvojë të mirëfilltë komplete maqedonase. Kjo pronë e madhe në komunën fqinje të Kumanovës,Nagoriçan I Vjetër përbëhet nga një hotel, restorant, dyqan suveniresh, salla e konferencave, Spa qendër, një shesh lojërash për fëmijë dhe një kopsht zoologjik të vogël.

Restoranti ofron ushqim tradicional maqedonase dhe specialitete ndërkombëtare. Mysafirët s mund të darkojnë, të qëndrojnë gjatë natës, të gëzojnë një shumëllojshmëri të shërbimeve spa, ose thjesht të pushojnë në etno fshatin.