Babylon

Babylon
Industriska 6, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 71 382 268
Facebook
Babylon ka një menu të pasur që ofron një shumëllojshmëri të entrees, ëmbëlsirat dhe kafe. Ne jemi në gjendje të organizojnë të gjithë mënyrën e celebraions me një kapacitet deri në 250 njerëz.

Enjoy bukurinë natyrore në Babylon.

Orari i Punës
E hënë – e diel: 08:00 – 24:00