Furra Kumanovare e Qytetit

Pekara
Revolucioni i Tetorit 32, Kumanovë
Telefon: +389 (0) 31 550 580
http://gradskapekara.mk
Facebook
Në furrën Kumanovare të qytetit, gjithherë mund të blini prodhime të nxehta dhe të veçanta të furrës të përgatitura nga përbërjet më kualitative – pa shtesa dhe pa konservues.

Orari i Punës
E hënë – E shtunë: 06:00 – 23:00
E diel: 07:00 – 15:00