Baba Cana

Baba Cana
11 Tetori 2, Kumanovë
Тel.: +389 (0) 31 412 003
korner.kebapcilnici@yahoo.com
Facebook
Baba Cana është hapur në vitin 2010 dhe shumë shpejt është bërë vend i pëlqyer dhe i mirënjohur në Kumanovë. Ky restorant ndodhet në Rrethin e Kasapëve, objekti i njohur arkitektonik që gjendet në afërsi të sheshit (qendrës) kryesore të qytetit “Jugosllavia e Re.” Këtu mysafirët mund të kënaqen me ushqimin tradicional maqedonas dhe ambient rë këndshëm. Ushqimi është i shijshëm dhe i përgatitur me përsosmëri nga kuzhinier elitarë, kurse menyja ofron zgjedhje të madhe të specialiteteve.

Orari i Punës
E hënë – E enjte: 08:00 – 24:00
E premte – E shtunë: 08:00 – 01:00
E diel: 12:00 – 24:00