Ëmbëltorja Rafaella

Revolucioni i Tetorit, Kumanovë
Mosha Pijade 45, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 550 692
http://rafaela.com.mk/
Facebook
Rafaella punon prej vitit 1999 dhe është një e arritur kreative si shkak i përvojës, shkathtësisë, përkushtimit dhe këmbënguljes së stafit punues, para se gjithash i entuziazmit për diçka të re në qytetin tonë.

Rafaella është vend romantik ku mund të kaloni moment të bukura me shoqëri me ëmbëlsirat më të bukura dhe tortat në qytetin tone. Vend, kun ë atmosferë të këmdshme mund të përkujtoheni në shijen e vjetër dhe të bukur të ëmbëlsirave… profiterola, krofne princ, ëmbëlsira… torta të çokollatës, të frutave, shije të llojllojshme të mueseve dhe pastave, si dhe të pini kafen më të shijshme të mëngjesit…

Orari i Punës
E hënë – E diel: 08:00 – 22:00