Bravo Piceria

Bravo
Pirinska pa nr., Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 550 693
skorpion2001@yahoo.com
Facebook
Mirë se vini në picerinë tonë! Kënaquni në ambientin e këndshëm me pica të shijshme, pastrmajlija dhe shumë lloje të sallatave dhe supave.

Orari i Punës
E hënë – E diel: 07:00 – 24:00