Hotel Llav

Hotel Lav Hotel Lav Hotel Lav Hotel Lav Hotel Lav Hotel Lav
Rruga Hekurudha, nr. 13, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 413 999
Book now on Booking.com!

Ky hotel i pajisur mirë gjendet afër Stacionit hekurudhorë në Kumanovë, dhe prap është larg nga zhurma e qytetit, në një ambient të qetë ku mund të relaksoheni dhe të kënaqeni në qëndrimin tuaj.

Hotel-Restoranti LLAV u themelua në vitin 1984 dhe ka vendosur shumë vizitorë të kënaqur. Ky hotel ofron një qëndrim të këndshëm në objektet e rinovuar tërësisht. Hotel Llav ka një qasje individuale për mysafirët dhe personeli i tyre ofron një atmosferë miqësore, që ju mundëson mysafirëve të ndihen si në shtëpi.

Hotel Llav ofron dhe organizon seminare, takime biznesi dhe prezantime, drekë apo darkë në çdo kohë për të gjithë vizitorët.