Viziana

Viziana
Fshati Klevçovca-Kumanovë
Tel.: +389 (0) 75 420 525, +390 (0) 31 476 444
viziana@yahoo.com
Facebook
Restoranti Frateliks Viziana gjendet 20km prej Kumanovës. Gjendet në afërsi të burimit Viziana në ambient të mrekullueshëm të bukurive natyrore.

Restoranti disponon me shërbim të pandalshëm dhe me specialitete kulminante me shije unike. Si restorant peshku më të njohura janë specialitetet mustak i cementuar dhe krap si dhe trofta e bardhë e përgatitur në skarë.

Mirë se vini të na vizitoni dhe të jeni pjesë e atmospferes së mrekullueshme në restorant Fratelis Viziana.

Orari i Punës
E hënë – E diel: 12:00 – 24:00