Kontakt

Për të gjitha pyetjet dhe sugjerimet, ju lutem na kontaktoni:

Departamenti i Zhvillimit Ekonomik Lokal
Komuna e Kumanovës

11 tetor, bb, Kumanovë, Maqedoni
Telefoni: +389 438 615, +389 475 817
Email

Nëse ju jeni pronari i biznesit Kumanovë dhe do të donte biznesi juaj paraqitur në portalin tonë të internetit, ju lutem, përdorni formularin më poshtë: