Exclusive Events

Exclusive
Branko Bogdanski – Gucman bb, Kumanovë
Tel.: +389 (0) 31 454 445
exclusivebastion@gmail.com
Facebook
Kontaktit Exclusive Events për të organizuar të gjitha llojet e festimeve, dasma, ditëlindje, kokteje, shërbimeve hotelierike dhe festimet pagëzim ndjekur nga ushqimi të cilësisë në një atmosferë të këndshme.

Orari i Punës
E hënë – e diel: 08:00 – 01:00