Bahus

Bahus
Revolucioni i Tetorit 31, Kumanovë
Telefon: +389 (0) 75 550 055
Facebook
Vizitoni Restorantin Bahus të provoni pica të shijshme, çorba dhe ushqime tradicionale të përgatitura në furrë me dru! Ky vend është I mrekullueshëm për haje të mëngjesit, drekës, ofron program edhe për mbrëmje zbavitëse.

Orari i Punës
E diel – E enjte: 08:00 – 24:00
E premte – E shtunë: 08:00 – 01:00