Maskenball Kumanovar “Batko Gjorgjija”

Masquerade
Manifestimi kulturor komunal që ekziston për më shumë se një dekadë dhe në të cilën marrin pjesë të gjitha çerdhet e qytetit , shkollat e mesme dhe fillore, si individual dhe grupe të qytetarëve nga qyteti. Në këtë spektakël të vërtetë të maskenballit defilojnë rreth 3000 maska nëpër rrugët kryesore të qytetit dhe në sheshin e qytetit ku mbahet ky manifestim, çdo vit në muajin maj.

MasqueradeMasquerade