Mirë se vini

Shqip Makedonski English

 

VisitKumanovo.com është projekt i Komunës së Kumanovës.

Turistike Perspektiva: Përshtypjet e Kumanovës

Maqedonia është një vend që ofron aq shumë të ndryshme. Duket se çdo qytet ka karakterin e saj unik dhe Kumanovë nuk është përjashtim. Unë kam qenë me fat për të gjetur veten në Kumanovë duke punuar si vullnetar i Korpusit të Paqes. Kumanovë, një të gjallë, qyteti dinamik, përshëndeti mua me krahë hapur. Për mua, nuk ka vend më të mirë në Maqedoni për të takuar miqësore, njerëzit zbavitëse, të gëzojnë ushqime të shijshme lokale, dhe për të shqyrtuar, ndërsa të mësuar në lidhje me historinë komplekse të rajonit të Ballkanit.

– Regan S., 32