Shuster

Shuster
Tel.: +389 (0) 31 451 015

Shuster filloi si një prodhim seminar, një biznes të vogël familjar, në kushte modeste me vetëm disa makina. Tradita e bërë këpucë ka përfshirë katër breza, ngadalë zhvilluar në një operacion më serioze dhe më të organizuar. Sot ne punojmë në fabrikën tonë, e pajisur me të gjitha makinat moderne për prodhimin, që ka zhvilluar lëkurë ekskluzivisht mashkullor këpucëve, dizajn modern, të njohur në familje dhe në tregjet e ish republikave jugosllave.

Punonjësit tanë qasen çdo palë këpucë me vëmendje të veçantë, kështu që ne mund të themi me të drejtë se ne kemi mbetur besnik traditës dhe këpucë Shuster janë vlerësuar si të punuar me dorë, në mbarë botën.